Project of redistribution and reform for a house of almost 100 years old in the Eixample, Barcelona.

Enlarging the spaces and giving them maximum functionality were the objectives of this reform which, in turn, had to adapt very well to the needs of customers.

To this end, the corridor was enlarged and the doors were replaced with large white lacquered wooden walls and sliding glass.

The combination of materials in the bathrooms and in the gallery was taken into account so that the result would be harmonious and elegant at the same time, and the layout and interior distribution of the kitchen cupboards, the wardrobe of the dressing room and the laundry area was designed.

Colour was very important in this reform and the combination of stones and neutrals with contrasting colour notes in ceramics and textiles was studied.