Reform of Housing in Sant Cugat, Barcelona

Reform of a bathroom with laundry room and the second floor of a garage to turn it into the main bedroom of a single-family house in Sant Cugat del Vallès. The original space had the function of a storage room but already had a lot of natural light, so the project consisted of distributing the space so that it had a dressing room, bathroom and the best possible view of the outside. It was taken into account that the space to be reformed would be integrated into the dwelling without the change of materials or the general style of the room being noticed.

To this end, a new door was opened, clear tones and straight volumes were used, the paving was continued without joints and the interior of all the bathroom and dressing room wardrobes was distributed in detail.