Renovation and interior design of housing in Bruc, Eixample, Barcelona

 

Project and comprehensive reform of an attic overlooking the city for a couple without children. The objectives of this project were to create diaphanous spaces, functional and taking advantage of the maximum natural light, using unusual materials and intense colours for an open distribution, in which two large black cubes organise the space separating the day and night zones.

The irregularity of the perimeter of the house was used to create a guest bedroom, which with large folding doors could be invisible or open and form an independent room.

 

Te regalo nuestro e-bookTodo lo que necesitas saber sobre las últimas tendencias en decoración del 2022

Dejanos tus datos y te lo enviaremos a tu correo electrónico

    This site is registered on wpml.org as a development site.